Köp en selfielampa och ta fantastiska mobilbilder

Om du är en influencer, använder sociala medier mycket eller har en YouTube-kanal, bör du satsa på en selfielampa eller en ring light för att alltid kunna ta bra kort och filmer. Med en selfielampa behöver du inte tänka på ljussättningen på samma sätt som tidigare och dina kort kommer att bli mycket bättre.

Selfielampa och ring light

En selfielampa sätter du fast på din mobil och sedan kan du ta riktigt bra selfies. Det är perfekt för dig som är influencer och har många följare eller om du håller på att bygga upp din internetnärvaro. Bra bilder gör verkligen stor skillnad då både sociala medier och YouTube är visuella verktyg. Om du är riktigt seriös köper du också en ring light, som inte bara hjälper dig att ta bra selfies, utan även är ett jättebra verktyg när du ska filma olika saker. Att ta bra kort handlar inte bara om själva motivet och om hur kreativ du är på att visa olika saker, utan fotografering handlar väldigt mycket om ljussättning. Det är därför det är så smart att investera i en selfielampa eller en ring light för dig som verkligen vill göra avtryck på internet. Eller om du bara vill ta snygga kort för att kunna skicka till pojkvännen, kompisarna och mamma. Köp din selfie lampa och ring light hos eStore och börja ta perfekta kort.

Influencer

Vare sig du medvetet arbetar på att bli en influencer eller bara vill göra ett bra avtryck på sociala medier och internet, så är bilderna på dig själv, på olika saker du visar upp, kaféer, natur och vänner väldigt viktiga. För att verkligen få en stor publik måste du skriva på ett bra sätt och ha ett intressant innehåll på din blogg, dina sociala medier, Instagram storys och din YouTube-kanal, men det är bilderna som gör att folk stannar till. De ser dina bilder eller filmer i ett flöde. Det är sällan som surfare hinner läsa rubrikerna. Genom att du på ett enkelt sätt alltid kan ta bra selfiebilder och schyssta bilder på intressanta objekt som verkligen lyfter det som du skriver om, så kommer du att få fler följare och besökare. Om du skriver mycket om smink, skönhet och hår är en selfielampa eller en ring light en oerhört stor hjälp. Eftersom dina läsare är intresserade av hur de kan sminka sig på ett snyggt sätt eller hur de kan matcha olika smycken, så blir just snygga bilder ett viktigt verktyg för att nå ut.

shesha