Teknik förbättrar världen

Teknikens snabba framfart de senaste åren har verkligen bidragit till många bra saker. Elbilar är en gren inom teknik som verkligen har utvecklats i raketfart. Med den smarta tekniken som finns idag kan du bland annat installera en egen laddbox hemma. Det finns dessutom laddboxar som är smarta. En laddbox som kan ladda smart är Easee laddbox som har utvecklats för kunna ladda elbilen billigare. Easee laddbox är banbrytande teknik som helt enkelt kan ladda din elbil när elpriset är som lägst. Istället för att laddningen startar direkt när du sätter i kabeln i uttaget startar Easee laddbox laddningen senare på dygnet när belastningen på elnätet är som lägst och därmed laddar du till ett billigare pris.

Spara pengar på smart teknik

När du laddar din elbil smartare kan du ladda din bil till ett elpris som är upp till 50 procent lägre. Eftersom belastningen på elbilen varierar och därmed priset är det bästa att välja att ladda elbilen på tidpunkter när elen inte används av många samtidigt. Du kan spara mycket pengar på att ladda smart. En fördel med Easee laddbox är att du kan ladda bilen direkt utan smartladdning om du behöver.

Tekniken bidrar till en bättre vardag

Ny banbrytande teknik är till hjälp både för privatpersoner och företag men också för miljön. Det finns en hel del annan teknik till hemmet som är smart. Genom att använda olika smarta tekniska lösningar kan du också bidra till minskade kostnader men också till ett bättre klimat genom att exempelvis minska ner på energiförbrukningen i hemmet. Smart teknik kan även användas för att underlätta vardagen i stort men också hälsan. Du kan med hjälp av tekniken hålla koll på din sömn, återhämtning, viktnedgång, träning och mycket mer. Teknik har såklart sina baksidor också, även om mycket har blivit bättre med teknik.

shesha